Maak kennis met Ruben, onze nieuwe Marketing Rockster!

Laura Ebeltjes
18-10-2023

Vandaag zetten we ons nieuwste teamlid in de schijnwerpers: Ruben Geuzinge, Teamleider Marketing. Met zijn 42 jaar is hij niet alleen een doorgewinterde marketeer, maar ook een trotse vader en enthousiaste muzikant. Benieuwd naar zijn verhaal? Blijf lezen, want Ruben heeft veel boeiends te delen.

 

Wie is Ruben? 

Ik zeg altijd: “Je kan van alles over me zeggen, behalve dat ik saai ben.” Zonder gekheid, ik ben gelukkig getrouwd met Ilse, vader van Senne (2) en samen wonen we in Hanzestad Zutphen. Naast mijn rol als marketeer en vader, speelt ook muziek een grote rol in mijn leven. Ik ben zanger in een band en tijdens de zomermaanden staan we regelmatig op het podium van menig feesttent of buitenpodium. Je begrijpt dat mijn weken goed zijn gevuld, maar omdat ik er veel energie uit haal, doe ik het met plezier!

 

Ruben en Senne

 

Hoe kwam je in de wereld van standbouw terecht?

Ik maakte kennis met standbouw door mijn ervaring als exposant op beurzen en door bedrijven te helpen met hun beursdeelname. Op beurzen draait alles om het creëren van een onvergetelijke ervaring, en dat is precies waarbij ik in mijn element ben. 

Wat het nog interessanter maakt, is dat ik als muzikant opvallende overeenkomsten zie tussen mijn optredens en de beurswereld. Bij een optreden richten we letterlijk ons 'podium' in en streven naar een betere beleving voor het publiek, met als doel meer optredens te realiseren.

Daarnaast heb ik ervaring in netwerkmarketing, hetgeen waar het uiteindelijk op de beurs om draait. Dus toen ik de vacature Teamleider Marketing bij KOP zag, voelde ik meteen ‘Dit is de perfecte baan voor mij!’

 

Hoe vond je de overstap naar deze nieuwe baan?

Heel spannend! Als teamleider binnenkomen wekt altijd bepaalde verwachtingen op, vooral wanneer het marketingteam al behoorlijk gevorderd is. De meeste quick wins lijken dan als sneeuw voor de zon te verdwijnen, maar gelukkig bleek de spanning ongegrond. Ik geniet ervan om met dit team van professionals te werken. Er is geen sprake van puinruimen, maar eerder van samen knallen en mooie resultaten behalen. Het is gaaf om te zien hoe gedreven iedereen is en hoe ze elkaar uitdagen om de lat steeds hoger te leggen.

 

KOP - Ruben- Bureau-3

 

Wat is je eerste focus in deze nieuwe rol?

Mijn prioriteit ligt op het optimaliseren van de salesfunnel, zodat onze marketinginspanningen leiden naar nog meer succesvolle samenwerkingen. Daarnaast is het belangrijk om ons hoofddoel helder voor ogen te houden. Als marketeers hebben we soms de neiging om allerlei zaken als belangrijk te beschouwen en af te dwalen. Het uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat het salesteam waardevolle relaties kan opbouwen, daar ligt de focus.

 

Hoe zie je de toekomst bij KOP?

Hoewel ik nog maar net aan boord ben, heb ik veel vertrouwen in de toekomst bij KOP. Ik moet mijn collega’s en lopende processen nog goed leren kennen, maar gelukkig staat iedereen klaar om me te helpen groeien in mijn rol.

Ik hoop met mijn bijdrage mensen te enthousiasmeren voor strategie en effectiviteit. We zijn goed in het maken van content, maar het is ook tijdrovend. Door duidelijke doelstellingen en meetbare resultaten werpen deze intensieve werkzaamheden ook hun vruchten af. KOP biedt ook een omgeving waarin ik zelf kan groeien en veel kan leren. Dit is absoluut een spannende kans en ik ga er met veel enthousiasme voor!

 

We zijn blij met Ruben als waardevolle aanwinst voor ons team! Wil je meer over hem lezen? Klik hier.

Ook werken bij KOP? Check onze vacatures.

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang een update als wij een iets nieuws plaatsen.

Laura Ebeltjes
Door Laura Ebeltjes

Laura is onze Content Marketeer! Eentje die lekker gaat op praatjes en plaatjes. Ze wordt écht happy van het maken van content.

Ook interessant voor jou