Werken bij kop is iedere dag weer anders ontmoet projectmanager Erik

Rowan van der Veen
13-07-2018

Say hi to Erik! Onze nieuwe projectmanager. Al enkele maanden is hij onderdeel van ‘team KOP’ en heeft hij al veel beurshallen mogen bezoeken. In een drukke periode aangenomen worden was voor Erik alleen maar een mooie uitdaging en hij kon dan ook direct aan de slag. Hij stelt zich hier nog eens goed voor aan jullie en schreef een blog:

 

IMG_4763-next_small

 

'Mijn naam is Erik Lindeboom, bijna 38 jaar en ik woon samen met mijn vrouw in Nijverdal aan de voet van Sallandse heuvelrug. 

1 april 2018 ben ik bij KOPexpo begonnen als projectmanager. ­Voordat ik bij KOP begon was ik werkzaam als accountmanager in de (winkel) interieurbouw, waar ik vaak ook als ad-hoc projectmanager actief bij diverse bouwprojecten was betrokken. Dit was heel uitdagend werk, dus toen Marius mij polste of ik interesse had om projectmanager bij KOP te worden hoefde ik daar helemaal niet lang over na te denken; Die kans pak ik!

 

Van München tot Utrecht

Tijdens de inwerkperiode bij KOP mocht ik meelopen in de werkplaats, meebouwen op de beurs en al snel begon ook het begeleiden en uitwerken van projecten. In de drie maanden dat ik nu bij KOP werk heb ik onder andere beurshallen in München, Lyon, Amsterdam en Utrecht gezien. En na die inwerkperiode kan ik alleen maar concluderen dat dit de juiste keuze is geweest!

 

standbouw voor KS profiel _ intersolar (1)-next_small

De sfeer die bij KOP hangt is daar ook bepalend voor geweest. Er is een professionele houding, maar in een informele setting. Hard werken, maar ook samen ontspannen en lachen is hier onderdeel van!

 

Iedere dag is anders!

Als projectmanager is iedere dag anders. Elke stand is uitdagend en heeft weer andere zaken waar je rekening mee moet houden. Het plannen, bestellen, uitwerken van tekeningen, doorspreken met de jongens van de werkplaats en buitendienst en uiteraard het bouwen op de beurslocatie, er zitten heel veel factoren in mijn werk waarbij een goede structuur erg belangrijk is.

Alleen met de juiste tools en werkwijze kom je tot een succesvolle beursstand voor de klant, want de klant moet uiteindelijk zijn doelstellingen behalen. Dat is waar we ons volledig voor inzetten. Je doet het écht ergens voor!

En na een dag vol inspanning is voor mij het ultieme ontspannen wanneer ik thuis ga koken, een “heerlijke” manier om even mijn hoofd leeg te maken. Daarnaast ga ik regelmatig naar de sportschool, maar is een avondje samen met mijn vrouw op de bank ook erg fijn.

Wie weet spreken we elkaar snel! - Erik.

Wist je dat Erik ook geregeld zijn schaatsen uit het vet haalt? Benieuwd wie/wat hij mee neemt naar een onbewoond eiland? Je leest ’t hier!

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang een update als wij een iets nieuws plaatsen.

Rowan van der Veen
Door Rowan van der Veen Online marketeer

Continu op zoek naar ontwikkelingen op het gebied van technologie, data en duurzaamheid die het team van KOP kan toepassen binnen hun projecten.

Ook interessant voor jou