Projectmanager Marcel over zijn eerste maanden bij KOP

Rowan van der Veen
04-09-2017

Het aantal stand- en interieurprojecten bij KOP blijft groeien, en dus groeit ons team mee. Sinds een aantal maanden is Marcel Harings project manager bij KOP. Wij kennen hem inmiddels en weten dat hij een hele fijne collega én master in tafeltennis is, maar we stellen hem graag ook aan jullie voor.   

 

1. Marcel_KOPexpo_projectmanagement_standbouw

 

Even voorstellen

Ik ben Marcel, 36 jaar, en ik kom uit Arnhem. Hier woon ik samen met mijn vriendin en dochtertje. Sinds 1 juni van dit jaar ben ik werkzaam bij KOP als projectmanager. Tijdens mijn eerste gesprek kreeg ik direct een goed gevoel bij alles wat ik zag en wie ik sprak. Op de muur van kantoor zag ik groot de bedrijfsfilosofie “NO SIXES” staan en de perfectionist in mij voelde zich hier natuurlijk direct helemaal thuis. Nu 3 maanden verder wordt dat positieve gevoel nog steeds vrijwel dagelijks bevestigd!

 

2. Marcel_projectmanager_kopexpo_standbouw-next_small

 

De jonge, enthousiaste groep collega’s waarmee ik werk beschikt over een enorme dosis vakkennis en ervaring, waarvan ik, iemand van buiten de branche, een heleboel kan leren. Dit was natuurlijk ook mijn doel. De manier van omgang onderling, maar ook met leveranciers en klanten, is denk ik uniek. Alle contacten zijn natuurlijk intensief en professioneel, maar bovenal ook luchtig, informeel en positief. Klanten die voor of na hun meeting nog snel even een potje tafeltennissen op ons kantoor heb ik in ieder geval nog niet eerder meegemaakt bij de bedrijven waar ik heb gewerkt.

 

''De perfectionist in mij voelde zich hier direct helemaal thuis''

Iets wat me erg opviel tijdens mijn eerste maanden is dat het kantoor een grote open ruimte is waarin alle kantoorafdelingen samen gevestigd zijn. Hierdoor staat iedereen in direct contact met elkaar. Bovendien ligt het kantoor direct boven de afdelingen logistiek, magazijn en de werkplaats. Overal zijn ramen waar vanuit je zo over de operationele afdelingen kijkt. Je hoort op de achtergrond het geluid van de zagen en machines wat je er steeds van bewust houdt dat we met zijn allen in volle gang zijn om samen tot de optimale realisatie van een project te komen.

Midden augustus heb ik mijn eerste project mogen opleveren, welke ik samen met mijn collega Vincent van begin tot eind heb kunnen begeleiden. Voor de Gamescom 2017 in Keulen hebben we een prachtige stand neer gezet voor onze klant Trust Gaming. Hoewel dit voor iedereen binnen KOP een uitdagende en vernieuwende stand was om te realiseren, mocht het eindresultaat er zeker zijn. Een trotse en enthousiaste klant en natuurlijk het feit dat ik gedurende alle fasen van dit project enorm veel heb kunnen zien en leren, maken dit voor mij een prachtig project om met trots op terug te kijken.

Ik kan deze blog dus alleen maar afsluiten met de conclusie dat ik de eerste maanden bij KOP als erg positief, leerzaam en verfrissend heb ervaren. Ik hoop nog lang deel uit te mogen maken van deze leuke club expofessionals! 

- Marcel Harings

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang een update als wij een iets nieuws plaatsen.

Rowan van der Veen
Door Rowan van der Veen Online marketeer

Continu op zoek naar ontwikkelingen op het gebied van technologie, data en duurzaamheid die het team van KOP kan toepassen binnen hun projecten.

Ook interessant voor jou