Accountmanager Wouter stelt zich voor!

Wouter van der Gouw
16-04-2020

Hoi! Mijn naam is Wouter van der Gouw, 31 jaar jong en ik woon samen met mijn vriendin in Twello. Sinds een aantal maanden ben ik werkzaam als accountmanager bij KOP. In deze blog stel ik mij voor en vertel ik over mijn ervaring met klanten en collega's tot nu toe.

 

Hoe het allemaal begon

Tot vorig jaar oktober zag ik de auto’s van KOPexpo rijden en wist ik alleen dat het stand- en interieurbouwbedrijf was. Op een receptie kwam ik met Marius aan de praat en slechts één week later zaten wij aan een KOP koffie. Vanaf de eerste minuut was er vanuit Marius interesse in wie ik ben als persoon en wat mijn drijfveren zijn. Na een goed beeld van de organisatie te hebben gekregen en een kennismaking in ontspannen sfeer met collega’s wist is het zeker; Van deze club wil ik onderdeel uitmaken!

Begin januari was mijn eerste werkdag als accountmanager bij KOPexpo. Zoals bij iedereen in de eerste werkweek kwam er veel op mij af. Het ontmoeten van nieuwe collega’s, mijn weg leren kennen en veel nieuwe informatie verwerken. Gelukkig had ik de luxe om na vijf werkdagen mijn hoofd even leeg te maken in Oostenrijk tijdens een weekje snowboarden! 

 

Accountmanager Wouter op wintersport-1-min

Met vrienden op wintersport in Oostenrijk. 


Bij terugkomst mocht ik direct weer meedraaien in het proces om te ervaren hoe alles wordt aangepakt. Wat mij vooral opviel is dat je merkt dat in alle fases van het project (van kennismaking tot oplevering) door elke afdeling naar de hoogste kwaliteit wordt gestreefd. Als perfectionist geeft mij dit een heel goed gevoel.

In de eerste twee maanden heb ik samen met mijn directe sales collega’s Dave en Linda veel klanten bezocht. Ook mocht ik een lang weekend mee opbouwen van een beursstand in Berlijn. Hier heb ik ervaren hoe hard de mannen van de buitendienst werken. Zij gaan echt voor de hoogste kwaliteit en verlaten de beurshal pas als de opdrachtgever 100% tevreden is.

 

''Ik ben super georganiseerd. Als je mij vraagt waar iets ligt in huis, dan weet ik het.''

 

Wat spreekt je het meest aan in je werk?

Het leukste aan mijn baan bij KOP vind ik dat dat je met allerlei bedrijven en mensen te maken hebt. Klanten nemen echt de tijd voor een afspraak, dat is heel fijn. Daarnaast is het enthousiasme van klanten erg aanstekelijk!

Wat mij ook aanspreekt is de betrokkenheid in het team. Ga je op weg naar een afspraak dan hoor je ‘succes!’ vanuit het kantoor. Als je terugkomt dan informeert iedereen hoe de afspraak was. Verder is de mentaliteit hier top. We ouwehoeren in de pauzes, en zijn verder echt aan het werk. 

Wat ik erg fijn vind is dat KOP sporten stimuleert. Ze hebben zelfs een eigen sportschool! Als sportfanaat valt dit zeker in de smaak. Buiten werktijd breng ik veel tijd door op het voetbalveld. Na vroeger op een hoog niveau te hebben gevoetbald speel ik de laatste jaren weer in het blauw van Sc Klarenbeek. Naast het sporten kan ik genieten van reizen en tijd samen met vrienden en familie.

Het is fijn om iedere dag met een betrokken, enthousiast en jong team te mogen werken. Met de vakkennis en ervaring die KOPexpo in huis heeft ben ik ervan overtuigd dat ik nog veel ga leren. Ik kijk uit naar de komende tijd om bestaande en nieuwe klanten te ontmoeten en samen mooie projecten te realiseren!

 

Wouter in 't kort

Houdt van: Sporten! Het liefst voetbal ik. Als voetbal stilligt dan ga ik hardlopen of fietsen.  Favoriete eten: Aziatische noodles met groenten en kip.
Typisch Wouter: Ik ben in huis heel netjes en georganiseerd. Als je mij vraagt waar iets ligt in huis, dan weet ik het.
Op een ideale vrije dag: Blijf ik iets langer liggen en start ik rustig op met een bakkie koffie en afbakbroodjes. Als het mooi weer ik trek ik er lekker op uit, doe ik iets sportiefs en eindig ik de dag op het terras met vrienden.

 

Accountmanager Wouter op reis-min

Favoriete reisbestemming: Vietnam! 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang een update als wij een iets nieuws plaatsen.

Wouter van der Gouw
Door Wouter van der Gouw

Wouter is accountmanager bij KOPexpo. Samen met het team ontwerpt hij de mooiste beursstands en zakelijke interieurs! 

Ook interessant voor jou