Ontmoet onze nieuwe accountmanager: Linda!

Rowan van der Veen
16-10-2017

Ik ben Linda en ik ben sinds een aantal weken als accountmanager het nieuwste lid van het KOPteam. Terwijl ik jullie vertel over mijn eerste kennismaking met KOPexpo, zit ik te genieten van de warmte van de zon in oktober. Het is inmiddels herfst en ik, waarschijnlijk velen met mij, had deze tempraturen niet meer verwacht. Bij het verkleuren van de bladeren aan de bomen stond ik al te bedenken wanneer de autobanden omgewisseld konden worden en heb ik mijn zomerkleding opgeborgen om zo ruimte te creëren voor de warme truien. Wat een cadeautje is het dan als je toch nog een weekend zonder jas naar buiten kan. Ik kan daarvan genieten, ik ben een buitenmens. 

 

Linda2_def-next_small

 

En zoals iedereen dit weekend onverwachts een beetje zomer kreeg als cadeautje, is KOPexpo dat voor mij geworden. Mijn eerste gesprek stapte ik zonder verwachtingen in. Bij binnenkomst werd ik positief verrast door de bedrijvigheid in de werkplaats voordat ik door liep naar kantoor. Een mooie open ruimte. Tijdens het gesprek was er veel aandacht voor wie ik ben als persoon, wat mij drijft en waar ik energie van krijg. Naast de standaard praatjes over mijn werkervaring en opleiding. Eigenlijk is dat best logisch, want dat kan iedereen ook wel vinden op LinkedIn. Waar ze bij KOPexpo in geïnteresseerd waren zijn mijn competenties die niet terug te vinden zijn op een papiertje. Naast kennis en kunde is de mentaliteit belangrijk, iedereen in zijn eigen kracht zetten. Bij thuiskomst wist ik het zeker: ik zocht een betrokken organisatie met een visie, ik geloof dat ik dit bij KOPexpo gevonden heb. Hier wil ik werken. 

 

Linda_def-next_small

 

Inmiddels ben ik begonnen en als het aan mij had gelegen was ik liever gisteren dan vandaag al bij de opdrachtgevers op bezoek gegaan om kennis te maken. Bij KOPexpo dachten ze daar toch even anders over. Ik kan alleen maar zeggen dat ze gelijk hadden. De basis moet goed zijn, niet te snel willen. Zo mocht ik mee een beurs opbouwen in Rotterdam. In Amsterdam en Parijs mocht ik meekijken bij de oplevering van verschillende stands. Het is goed om ook te genieten van de weg naar het doel. Ik heb ontzettend veel respect gekregen voor het veelzijdige team en veel van hen mogen leren. Want wat werken die jongens hard. Ze staan voor dag en dauw op om op tijd te kunnen starten met de opbouw van de stand en ze zijn niet eerder klaar dan wanneer de opdrachtgever en zij zelf tevreden zijn, want de grootste criticus dat zijn zij toch wel zelf. Ze gaan voor kwaliteit, ook al zijn ze daardoor laat terug op de zaak. Ze doen het met ontzettend veel gedrevenheid en precisie. Dit bewijst voor mij dat iedereen hier aan hetzelfde doel werkt.

De saamhorigheid onder de collega’s is niet te missen binnen de organisatie. Iedereen is trots als de foto’s van een opgeleverd project voorbijkomen in de groepsapp en dat mag natuurlijk af en toe best gevierd worden.

Nu is het zover, de introductie is voorbij. Ik heb er ontzettend veel zin in om bestaande relaties en nieuwe relaties te ontmoeten om, samen met ons team, mooie projecten te realiseren. Nog iets wat niet terug te vinden is op mijn cv: ik drink mijn koffie zwart. 

- Linda 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang een update als wij een iets nieuws plaatsen.

Rowan van der Veen
Door Rowan van der Veen Online marketeer

Continu op zoek naar ontwikkelingen op het gebied van technologie, data en duurzaamheid die het team van KOP kan toepassen binnen hun projecten.

Ook interessant voor jou