Magazijnmeester Aart: al 12 jaar aan KOP

Laura Ebeltjes
08-03-2023

Doe je al langer zaken met KOP? Dan is de kans groot dat je hem tegen het lijf gelopen bent; Aart Roelofs. Met zijn 61 jaar al bijna 12 jaar in dienst. Eerst in de buitendienst. Daarna, vanwege zijn gezondheid, als onmisbare collega in het magazijn.

 

"12 jaar geleden startte ik bij KOP. Eerst in de buitendienst. Prachtig vond ik dat! Vanwege mijn gezondheid maakte ik de overstap naar het magazijn. Dit paste beter. En ik heb er plezier in!’

 

Hoe omschrijf je jezelf?

Poeh, even nadenken. Ik denk dat ik de afgelopen jaren meer een gevoelsmens ben geworden. Ik heb een TIA gehad en daarna ga je toch anders tegen dingen aankijken. Dit maakt dat je meer geniet van de kleine dingen in het leven. Als ik bijvoorbeeld thuiskom na een werkdag, drink ik eerst een lekker kopje koffie met mijn vrouw Anja. We nemen de dag door en daarna slaan we aan het koken. Anja die snijdt en ik bak. Ik geniet daar echt van. Mijn specialiteit is overigens een sappige bavette van de barbecue.

 

KOP - Aart-06

 

Ben je tevreden bij KOP? En waarom? 

Ja, ik ben heel tevreden. Dat komt omdat er echt naar je geluisterd wordt. Als voorbeeld; door de groei van het bedrijf ontstond er een tekort aan ruimte in het magazijn. Ik kon mijn werk hierdoor minder goed uitvoeren. Ik heb dit aangekaart en nu krijgen we er binnenkort een pand bij!

Ook de afwisseling maakt het leuk. Morgen vertrek ik bijvoorbeeld met de vrachtwagen naar Zeeland om materialen terug te brengen. Heerlijk vind ik dat. Lekker even op jezelf zijn en onderweg een beetje om je heen kijken. Het is weer even wat anders dan het magazijn!

 

Zijn er in 12 jaren dingen verandert?

Ja absoluut. We zijn als bedrijf professioneler geworden. Een voorbeeld; processen zijn vastgelegd. Hierdoor weet iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Zo garanderen we de kwaliteit voor iedere klant.

Ook zijn er jongere collega's bijgekomen. Het is leuk dat van elkaar leren. Ik werk al mijn hele leven in de standbouw dus heb al heel wat gezien en meegemaakt. Ik wijs hen dan op oplossingen. Zo zijn we eventuele problemen voor. Maar uiteraard leer ik ook wel eens wat van hen hoor. Als ik bijvoorbeeld moet inloggen op de computer of de mail op mijn telefoon moet installeren.

 

KOP - Aart-09

 

Wat ga je doen in je pensioen?

Genieten! Maar ik heb geen bucketlist ofzo. Onze seizoensplaats op de camping wordt waarschijnlijk omgezet naar een vaste plaats. Kleinkinderen komen dan gezellig op bezoek. Ik ga een potje met ze voetballen en lekker ijsjes eten. En ben ik alleen met mijn vrouw, dan stappen we op de fiets er trekken we eropuit. Niet heel anders dan nu dus. Ik ben gauw tevreden, zo ben ik nou eenmaal.

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang een update als wij een iets nieuws plaatsen.

Laura Ebeltjes
Door Laura Ebeltjes

Ook interessant voor jou