Even voorstellen: Calculator Eelco

Rowan van der Veen
03-01-2018

Hij heeft er inmiddels al twee maanden op zitten en hij is nu al niet meer weg te denken uit het team. Onze vrolijke collega en calculator Eelco is de spil tussen de designstudio, de accountmanagers en projectmanagement. Hij duikt dagelijks in de financiële uitwerking van onze projecten en zorgt dat dit zorgvuldig en nauwkeurig wordt uitgevoerd. Lees hier meer over Eelco en zijn eerste periode als calculator bij KOP.

 

Eelco calculator-min

 

''Mijn naam is Eelco Haak en ik ben inmiddels alweer 39 jaar oud. Samen met mijn vrouw en twee zoons Aron van 5 jaar oud en Kynan van 7 jaar oud woon ik in Apeldoorn. Sinds 1 november ben ik werkzaam bij KOP.

Ik heb een goede inwerkperiode achter de rug: eerst mocht ik binnen het hele proces meedraaien zodat ik veel verschillende aspecten en afdelingen binnen de organisatie kon zien en ervaren. Zo heb ik meegewerkt met het opbouwen van stands in Frankfurt, München & Rotterdam en heb ik geholpen met het afbouwen van een stand in Brussel.

Daar komt veel meer bij kijken dan ik in eerste instantie verwachtte, waaronder dagenlange spierpijn. Vervolgens heb ik een aantal dagen mee kunnen draaien met de werkplaats en zelf onderdelen mogen maken voor stands op aankomende beurzen. Met mijn handen werken, daar ben ik niet vies van. Ook heb ik mee gekeken met het magazijnbeheer, het projectmanagement en met de accountmanagers.

Wat krijg je veel informatie binnen in zo’n inwerkperiode. Ik vond het een leuke en leerzame manier om bij een werkgever te beginnen. Ik voelde me gelijk betrokken bij het hele bedrijf en ik heb alle basis informatie gekregen die ik nodig heb om mijn functie goed te kunnen uitvoeren. 

Het feit dat het KOPteam meer dan open staat voor sportactiviteiten is een aangename bijkomstigheid. Ik ben zelf namelijk een fanatiek hardloper. Ik loop regelmatig mee met wedstrijden in de omgeving van Apeldoorn. Onderstaande foto is vorige maand gemaakt tijdens de koudepolderloop. 

 

Calculator_kopexpo_

 

Met veel nieuw opgedane kennis ben ik erg blij met mijn nieuwe functie! Ik voel me hier erg op mijn gemak, de dagen vliegen voorbij en ik heb volop nieuwe energie. Ik voel mij als een vis in het water bij deze werkzaamheden en ik hoop met mijn ervaring en gedrevenheid wat bij te dragen aan deze organisatie. Ik heb onlangs met het hele team het 10 jarig bestaan van KOP gevierd en heb gezien hoe ze in deze jaren een zeer stabiele organisatie hebben neergezet. Ik verwacht hier in de toekomst nog veel van.

De sfeer bij KOP is bijzonder te noemen. Het is een hardwerkend, gezellig en hecht team waarin ik meteen opgenomen ben. Ik ben trots dat ik hiervan deel mag uitmaken en hoop dit nog lang te kunnen doen.''

- Eelco

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang een update als wij een iets nieuws plaatsen.

Rowan van der Veen
Door Rowan van der Veen Online marketeer

Continu op zoek naar ontwikkelingen op het gebied van technologie, data en duurzaamheid die het team van KOP kan toepassen binnen hun projecten.

Ook interessant voor jou