Angela: Financieel genie & avonturier

Laura Ebeltjes
12-06-2024

Angela (49) is een financieel genie, Personal Assistent van KOP's eigenaar Marius én ze regelt al onze personeelszaken. Daarnaast heeft ze een avontuurlijke kant en staat ze net zo makkelijk op de skipistes in Oostenrijk als dat ze een weekend in Parijs doorbrengt. Haar bijdrage aan ons team is erg belangrijk. Hoog tijd om Angela’s veelzijdigheid te ontdekken!

 

Van sollicitatie tot succes

“Op een donderdagavond stuitte ik op de vacature van medewerker Finance & Personal Assistent bij KOP. Ik wilde een nieuwe uitdaging en stuurde mijn sollicitatie direct in. Die maandag werd ik om 10 uur meteen gebeld door Marius met de vraag of ik om 12 uur kon langskomen voor een kennismaking. Twee dagen later was alles rond en ging ik al gauw van start."

Sinds 2021 is Angela een vaste waarde binnen ons team. “Met bijna 30 jaar ervaring in Finance voelde ik me snel thuis bij KOP. Hier vond ik de organisatie die bij me past; je moet van aanpakken houden. Maar ik kom uit een ondernemersgezin, dus ik ben niet anders gewend.

Daarnaast vind ik het leuk om te werken in een ‘mannenwereld’. Er werken hier wel vrouwen hoor, maar het merendeel is man. De (schuine) grappen die zij in de pauzes maken vind ik heerlijk. Dat zorgt ervoor dat ik echt even uit de werkmodus ga!”

 

Je leeft maar een keer!

Ze is altijd in voor een spontaan avontuur. “Je leeft maar één keer” is Angela's motto. Of het nu een motorrit naar de TT in Assen is, of een lang weekend in Griekenland met haar partner Wieger en vrienden, Angela grijpt elke kans aan om eropuit te gaan.

 

KOP -Angela-7

 

Finance, feest & fruitmanden

Binnen onze organisatie vervult Angela meerdere rollen. Naast haar nauwkeurige werk in Finance, regelt ze ook ‘luchtige’ taken. “In Finance ben ik onder andere verantwoordelijk voor het verwerken van inkoopfacturen en het maken van maandelijkse rapportages. Dat vraagt alertheid. Maar deze secure werkzaamheden wissel ik af met taken zoals het bestellen van een fruitmand voor een zieke collega of het helpen bij de organisatie van ons personeelsfeest.”

Ze regelt ook alles op het gebied van personeelszaken. “Ik zorg voor de contracten en salarissen, maar verstuur ook KOP-rompertjes naar collega’s die een kindje verwachten.” En als je ons ooit hebt gebeld, (zo niet waar wacht je nog op?) dan is de kans groot dat je Angela aan de telefoon had. Ze zet telefoontjes van klanten en leveranciers door naar de juiste collega. “En is er een financiële vraag? Dan beantwoord ik die natuurlijk graag.”

 

KOP -Angela-3

 

De nauwkeurige schakel

We zijn ontzettend blij met Angela als steunpilaar binnen ons team. Met haar levens- en werkervaring leert ze collega's heel wat bij. Haar veelzijdigheid, spontaniteit en nauwkeurigheid maken haar een onmisbare schakel.

"Wat ik fijn vind aan Angela, is dat wat ik ook vraag, zelfs buiten werktijd, ze altijd voor me klaarstaat. Het is nooit te veel en ze regelt alles altijd goed en snel. Ze mag nooit meer weg!" aldus Marius. 

Dus de volgende keer dat je ons belt, weet je wie je voor je hebt! Heb je nu al een vraag? Wacht dan niet langer en neem contact op.

 

KOP -Angela-5

 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang een update als wij een iets nieuws plaatsen.

Laura Ebeltjes
Door Laura Ebeltjes

Laura is onze Content Marketeer! Eentje die lekker gaat op praatjes en plaatjes. Ze wordt écht happy van het maken van content.

Ook interessant voor jou